Realisaties

Primeur voor de gemeente Schilde, Antwerpen. Ze hebben sinds kort hun eerste mobiele zorgwoning in de gemeente. Linda koos voor een Ernesto Chico om als mantelzorger in te wonen terwijl ze zorgt voor haar mama Denise.

Wie Linda zegt, zegt ook meteen Denise. Wie Denise zegt, zegt ook meteen Linda. Het moeder-dochter duo is echt onafscheidelijk van elkaar. Het is dan ook voor niemand een verrassing nu dat de zorg voor Denise toeneemt, Linda terug naar haar ouderlijk huis keert. Alleen dit keer niet in haar oude slaapkamer, maar in een Ernesto zorgwoning in de achtertuin. 

"Mijn mama zit in de tussenperiode. Het schoonmaken en onderhouden van een volledig huis is te moeilijk, maar een rusthuis waar alles voor jou gedaan wordt, daar is ze nog veel te actief en goed voor" vertelde Linda ons. Denise is een kranige vrouw die goed mee is met wat er allemaal gebeurd in de wereld. Het was dan ook zij die met het idee van een mobiele zorgwoning in de tuin naar haar dochter stapte.

Er werd bewust gekozen om geen keuken te plaatsen in de zorgwoning. Samen koken is iets waar beide dames veel belang aan hechten en waar ze nu terug met volle teugen van willen genieten.

De zorgwoning bestaat uit een leef -en slaapruimte en een afgewerkte badkamer met douchecabine. Verder is er gekozen door de klant voor een moderne donkere tegel in de badkamer en voor donkergrijze crépi langs de buitenkant van de zorgwoning.

Meer info over onze Ernesto Chico vind je hier