Realisaties

"Voor het eerst in mijn leven heb ik een badkamer voor mij alleen. In mijn kindertijd één voor het hele gezin, in mijn getrouwd leven moest ik de badkamer delen en nu, eindelijk één voor mij alleen." zei onze klant Marie-Lou. Ze was door het dolle heen toen ze onze module in de ochtend zag toekomen. Ze had de hele buurt opgetrommeld om de plaatsing van haar mobiele zorgwoning in de tuin van haar kleindochter mee te maken.

 

Een bijzondere band

Marie-Lou heeft altijd een speciale band gehad met haar kleindochter Deborah. Door het vroegtijdige overleden van haar dochter, en moeder van Deborah, nam ze haar kleindochter zonder enige aarzeling bij haar in huis. De band tussen grootmoeder en kleindochter groeide sterker met de jaren, en nu dat Marie-Lou geen nood meer heeft aan haar groot 4 slaapkamer huis, stond Deborah klaar om met dezelfde liefde en zorg haar in huis te nemen.

 

Samen blijven

De wens om samen te blijven was sterk, maar er was behoefte aan een passende oplossing. Hier kwam Ernesto in beeld. Samen met Marie-Lou en Deborah werkten we aan het realiseren van een mobiele zorgwoning in de tuin van Deborah. Deze zorgwoning werd volledig op maat ontworpen, met oog voor de specifieke behoeften en wensen van Marie-Lou.

 

De zorgwoning op maat

Een van de opvallende kenmerken van deze zorgwoning is de ruime leefruimte met een open keukenconcept. De materialen en afwerking werden zorgvuldig gekozen door Marie-Lou en Deborah, waardoor de zorgwoning een warme en persoonlijke sfeer heeft die past bij hun smaak en stijl.

Een ander belangrijk aspect was de badkamer, die volledig rolstoeltoegankelijk is gemaakt. Dit toont aan dat deze zorgwoning niet alleen is ontworpen voor de behoeften van vandaag, maar ook met het oog op de toekomst en mogelijke veranderingen in de gezondheidssituatie van Marie-Lou.

Tenslotte heeft de klant gekozen voor een slaapkamer met open ingebouwde kasten, afgewerkt in dezelfde materialen als de keukenkasten, wat een harmonieuze en samenhangende uitstraling aan de zorgwoning geeft.

Aan de buitenkant van de zorgwoning koos Marie-lou voor een speelse mix tussen onze siliconencrepi en tripple vuren hout-afwerking.

 

Een verhaal van samenwerking

Dit verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe samenwerking en maatwerkoplossingen de kwaliteit van leven van mensen kunnen verbeteren. De Ernesto mobiele zorgwoning heeft Marie-Lou en Deborah de mogelijkheid gegeven om samen te blijven, in een omgeving die liefdevol is ontworpen en aangepast aan hun behoeften.

Bij Ernesto zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan dit hartverwarmende verhaal. Het herinnert ons eraan dat zorg niet alleen gaat om medische ondersteuning, maar ook om de liefde, toewijding en het streven om samen te blijven, ongeacht de omstandigheden.

Met dank aan Marie-Lou en Deborah voor het delen van hun verhaal en voor het vertrouwen in ons om hun droom van samenwonen waar te maken.