Divers

Is koken altijd al een passie geweest van jou?  Goed nieuws, met een Ernesto zorgwoning in de tuin moet je je hobby's niet achterwege laten. In elk van onze standaard modules is er plaats voorzien voor een volwaardige keuken of kitchenette.

Koken, de ene doet het al liever dan de andere. Daarom ben je helemaal vrij om zelf te bepalen wat er in jouw Ernesto zorgwoning komt. Ben je iemand die graag elke avond kookt? Dan ga je best voor een volledig uitgeruste keuken. Maar ben je iemand die enkel op zoek is naar een plaatsje voor zijn/haar koffiezet? Dan kan ons compact kitchnette model misschien de oplossing zijn. Of ben je iemand die liever gaat eten dan zelf zit te zwoegen achter de pannen en potten? Dan kan je beter beide achterwege laten en de extra ruimte gebruiken als kast.

 

Kitchenette

Omdat we werken met een compactere oppervlakte willen we ervoor zorgen dat onze kleinere modules niet benauwd aanvoelen. Daarom adviseren wij om in onze kleinste zorgunit, Ernesto Chico en Ernesto Optimo, te opteren voor een kitchenette. Deze beschikt over 2 grote opbergruimstes en twee schuiven, plaats genoeg voor iemand die voor de belangrijke maaltijden aanschuift aan tafel bij (klein-)zoon of dochter.

Verder kan onze kitchenette uitgerust worden met bijbehoren legplanken of bovenkasten, voor toch net iets meer ruimte. Ook kan één van de schuiven plaats maken voor een spoelbak.  Zowel de kitchenette, bovenkasten als de spoelbak komen in verschillende afwerkingen. Deze kan je in onze showroom komen bekijken.

 

Keuken

Voor onze grotere modules is er meer dan genoeg plaats voor een volwaardige keuken te installeren. Standaard bieden wij 3 verschillende vormen aan: ons standaard wandmodel , een L-vormige keuken of een keuken met keukeneiland. Alle drie zijn mogelijk wanneer je kiest voor onze zorgwoning Ernesto Maximo of groter. Wanneer het type keuken gekozen is kan er gekeken worden naar de indeling van schuiven en kasten. Ook hierin heb je gehele vrijheid. Zo heb je een keuken volledig op jouw maat.

Voor de verschillende afwerkingsmaterialen kom je best eens een kijkje nemen in onze showroom. 

Keukentoestellen

Om je van alle zorgen te verlossen kunnen wij ook meteen de keuken plaatsen met toestellen ingebouwd. Standaard zijn al onze toestellen van AEG, tevens werken wij samen met een bekende Belgische leverancier. Hierdoor kan je genieten van een lange garantie op alle toestellen.

Alle keukens kunnen worden uitgerust met een combi microgolf, een ingebouwde koelkast met vriesvak, een kookplaat met 2 of 4 vuren, een dampkap en vaatwasser.

Benieuwd naar de verdere opties die mogelijk zijn bij een Ernesto zorgwoning? Kom langs en neem een kijkje in onze demo zorgwoningen. Maak hier je afspraak