Realisaties

Bert en zijn familie zijn echte globetrotters. Samen met zijn vrouw, broer en diens partner reisden ze de hele wereld rond. Maar uiteindelijk werden ze verliefd op Zuid-Afrika, daar opende ze samen een B&B voor 12 jaar. Na lang wikken en wegen besloot Bert samen met zijn vrouw om in 2019 terug naar België te komen en liet de zaak in de handen van zijn broer. Tijdens Corona werd het gemis te groot, de familie was klaar voor een permanente reünie. Daarom plaatsten wij een Ernesto Maximo XL van 50m² in de tuin van Bert voor zijn broer.

"Nu we allemaal een dagje ouder worden, willen we terug dicht bij elkaar wonen en voor elkaar kunnen zorgen. Mijn zus woont al twee huizen verder, en nu wilt mijn broer ook terug in België komen wonen. Daarom zijn we op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing" vertelt Bert. "Mijn zus zag een advertentie voorbij komen op Facebook van Ernesto en we besloten om een afspraak te maken."

 

Eén rondleiding en video-call naar Afrika

Bert en zijn zus kwamen langs voor een rondleiding en extra informatie. Hun oog viel meteen op onze demo Ernesto Maximo van 40m² die hier aan ons kantoor staat. Na zelf even hun eerste gedachten te laten bezinken haalde Bert zijn gsm boven en voor we het wisten zaten we in een video-call met zijn broer in Zuid-Afrika. Ook hij was meteen aangenaam verrast, meteen kregen zijn meubels een figuurlijk plaatsje.

Na even rond de tafel te zitten werd de mogelijkheid van 50m² besproken. Aangezien dit mocht van de gemeente uit vonden ze de extra 2,5m wel een pluspunt. Ze kozen ervoor om deze extra plaats toe te voegen aan de living. Achteraf werkte wij voor hun een aangepast grondplan uit en een offerte op maat. Verder kozen ze ervoor om ook de grondwerken te laten uitvoeren door onze partner, zo waren ze compleet ontzorgd doorheen het hele project.

 

Een belevenis voor de hele buurt

Voor de plaatsing van de zorgwoning kwam het uitzonderlijk vervoer om vijf uur ’s ochtends bij Bert aan. “Ik had op voorhand alvast de buren verwittigd voor mogelijke overlast. Maar het duurde niet lang voor de buren mee op straat stonden. Kijkend hoe de zorgwoning met een mega kraan in de tuin geplaatst werd. Zo gebeurt er nog eens iets in onze straat." Voegde Bert er nog aan toe.