Realisaties

In het rustige Wommersom, een gemeente gekenmerkt door groenlandschappen, vol weides en akkers, besloten Koen en zijn vrouw Griet een significante stap te zetten om Koens ouders, Louis en Henriette, dichter bij hen te hebben. Zij woonden tot op heden in Haacht in een groot ouder huis waarvan het onderhoud steeds uitdagender werd, naarmate ze ouder worden. Bovendien maakten gezondheidsproblemen het noodzakelijk om een betere oplossing te zoeken.

 

De afstand tussen de twee gemeenten was aanzienlijk, maar Koen en Griet zagen een prachtige mogelijkheid in hun eigen tuin. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap, was het de perfecte locatie voor een mobiele zorgwoning. Na grondig onderzoek en het contacteren van meerdere zorgwoningbouwers, viel hun keuze op Ernesto, waar onze aanpak betrouwbaarheid en gemoedsrust uitstraalde, maar ook de rijke keuze aan materialen en afwerkingen doorslaggevende factoren waren.

 

Samen met zijn ouders en gezin koos Koen voor een mobiele zorgwoning van 40 m², die aan de buitenkant afgewerkt is met natuurlijk hout. Dit zorgt ervoor dat de woning prachtig opgaat in het groene landschap. De binnenkant van de woning straalt een bijzondere charme uit, met de standaard indeling van de Ernesto Maximo die onmiddellijk in de smaak viel bij Louis en Henriette.

 

De zorgwoning is verder uitgerust met een donkere keuken die een mooi contrast biedt met de lichte vloer. Deze kleurstelling loopt door tot in de gang, dankzij een laminaat accentmuur die zorgt voor een samenhangende uitstraling doorheen de woning. Voor extra comfort is er gekozen voor een ruime, betegelde inloopdouche, die voldoende ruimte biedt. Ook is de slaapkamer uitgerust met inbouwkasten in dezelfde afwerking als de laminaatmuur in de gang en de keuken, wat zorgt voor een harmonieus geheel.

 

De plaatsing van de zorgwoning in Koen en Griet's tuin markeert een nieuwe fase in hun leven, waarbij familie, comfort, en stijl hand in hand gaan. Het biedt niet alleen een veilige en comfortabele omgeving voor hun ouders, maar versterkt ook de familiebanden door de nabijheid en het dagelijkse gemak van samen zijn