Realisaties

Bij Ernesto begrijpen we dat de behoeften van onze klanten uniek zijn, en daarom bieden we oplossingen die zowel flexibel als persoonlijk zijn. Een perfect voorbeeld hiervan is ons werk met de familie Peters, die onlangs een Ernesto mobiele zorgwoning in hun tuin hebben geplaatst voor Francis, de vader van Katrien.

 

De Noodzaak van Constante Zorg

Francis heeft COPD en een ernstige longziekte waardoor hij merendeels van de dag extra zuurstof nodig heeft. Zijn toestand vereist constante zorg en een veilige woonomgeving. Katrien, een zelfstandige met onregelmatige werktijden, vond het steeds moeilijker om haar vader de nodige aandacht en zorg te bieden.

 

Een Zoektocht naar Veiligheid en Nabijheid

De zoektocht naar een passende oplossing bracht Katrien en haar man naar Ernesto. De mogelijkheid van een mobiele zorgwoning in hun eigen tuin bood niet alleen de nabijheid en toegankelijkheid die ze zochten, maar garandeerde ook een veilige omgeving voor Francis, vooral belangrijk in de nasleep van de COVID-19 pandemie. Met zijn kwetsbare gezondheidstoestand was het risico van een conventionele zorginstelling te groot voor Francis.

 

De Ideale Oplossing: Een Ernesto Huurzorgwoning

De Ernesto huurzorgwoning bleek de ideale oplossing. De indeling en faciliteiten van de woning zijn aangepast aan Francis' mobiliteitsbeperkingen en gezondheidseisen, met brede deuropeningen, een rolstoeltoegankelijke douche, en op maat gemaakte opbergoplossingen voor medische apparatuur.

 

Efficiënte Installatie en Onmiddellijke Impact

Het installeren van de zorgwoning in Katrien's tuin was snel en efficiënt, zonder de noodzaak voor ingrijpende bouwwerkzaamheden, waardoor Francis zonder grote verstoringen dicht bij zijn familie kon zijn. Deze nabijheid betekent dat Katrien en haar man gemakkelijk en op elk moment van de dag zorg en gezelschap kunnen bieden, iets wat met hun drukke schema's eerder niet mogelijk was.

 

Een Veranderend Leven: Veiligheid, Liefde en Gemoedsrust

De impact van de Ernesto zorgwoning op het leven van de familie Peters is aanzienlijk. Katrien deelt: "De zorgwoning heeft ons leven veranderd. Mijn vader voelt zich veilig en geliefd, en wij hebben de gemoedsrust dat we er voor hem kunnen zijn, ongeacht onze werktijden. Het is de beste beslissing die we ooit hebben genomen."

Dit klantenverhaal illustreert de kern van wat we bij Ernesto zorgwoningen doen: we bieden niet alleen een product, maar een complete zorgoplossing die het leven van mensen verandert. De mobiele zorgwoning voor Francis is meer dan een gebouw; het is een teken van liefde, zorg en de wens om de beste mogelijke kwaliteit van leven te bieden, zelfs in uitdagende tijden.